torstai 20. helmikuuta 2014

Nyt se on täällä, kevään 2014 SNY-kierros!

Sähköpostiin olikin jo tulla tupsahtanut tiedot tämän kevään kierroksen SNY-ystävästä. Huippua! Tämä lienee jo neljäs kertani mukana ja jälleen päässä kuhisee sen kymmenen ideaa pakettien sisällöstä. Yritän malttaa mieleni, kasaan vain yhden paketin kerrallaan. :)

SNY tuo hurjan paljon iloa harmaan arjen keskelle, voi sitä odotusta ja jännitystä! Ja toisaalta pakettien kasaaminenkin on aivan huisin hauskaa, hihittelen itsekseni kaupan hyllyjen välissä (kyllä, olen aivan normaali). Ja koska me kaikki olemme erilaisia, joka kierroksella pakettien kasaaminen on aivan erilaista. Itse ainakin yritän parhaani mukaan kunnioittaa parin toiveita.

Mutta tämä viesti toimikoon blogin avausviestinä, ensi viikko on lomaa ja silloin aion syventyä paremmin tähän ihmeelliseen maailmaan ja siirtää kamerasta käsityökuviakin tänne. Blogin tarkoituksena on siis esitellä kuvia tekemistäni käsitöistä ja vinkata vastaan tulleista upeista neulemalleista jne. Blogi tulee rakentumaan hitaasti mutta varmasti, aivan niin kuin käsityönikin.

3 kommenttia:

 1. Tervehdys!

  Toivottavasti paketti oli mieluinen maaliskuun osalta. Toivoisin sinulta jonkin sortin vinkkiä pääsiäisen vietosta. Kuinka sitä vietätte vai vietättekö ollenkaan? Käyttekö virpomassa vai oletteko vastaanottamassa pikkuvirpojia? Onko teillä jotain perinteitä pääsiäisenä.

  Rentouttavaa ja touhuntäyteistä sunnuntaita sekä alkavaa viikkoa!

  -sny#5-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Paketti oli aivan ihana! Laitan tännekin kuvia heti kun löydän kameran piuhan siivouksen jäljiltä. :D Pääsiäistä vietän perheen kanssa pääsiäisherkkuja syöden ja ulkoillen. Meillä käy siskonpoika (kohta 5 vee) virpomassa. Pääsiäiseen kuuluu oleellisesti pääsiäiskoristeet ja suklaamunia piilottelemme monena päivänä. Pääsiäinen on nimenomaan rauhoittumisen aikaa, jolloin nautitaan perheen seurasta.

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista