perjantai 19. syyskuuta 2014

Parini on taikuri!

Olen täysin vakuuttunut siitä, että salainen neuleystäväni on taikuri/meedio/ajatustenlukija. Juuri viime viikolla oppilaille puhuin, että olen hukannut sormikkaani johonkin, ja nyt sain ohjeen ja langat sormikkaisiin! Lisäksi viime talvena pipolleni kävi hassusti, siitä tuli pesukoneessa nuken pipo, joten pipomallikin tulee tarpeeseen. Olin kuin pikkulapsi karkkikaupassa, kun avasin paketin, voi mahdoton!

Tee ja suklaa odottavat kaapissa sellaista sopivaa hemmotteluiltaa. Nyt on jotenkin elämä ollut niin hektistä, ettei ehdi istua ja rauhoittua, mutta jospa sitten ensi viikolla. Olisikohan ystävältä mahdollista saada ohjetta tuohon ihanaan kukkaan? On kyllä niin kaunis, että olisi mukavaa kokeilla itsekin tehdä? Kansion otan mukaan neuletapaamisiin, huulirasvaa/kiiltoakin kokeilin heti, kun paketin purin. En ole meikannut sitten vuoden 2006, tuli aika neiti olo, kun sai vähän säihkettä huulille, tykkään!

Miisa-neiti saa omat herkkuraksunsa huomenna, osuit tässäkin valinnassa napakymppiin, ystävä hyvä! Minulla on todella aktiivinen ystävä, olen saanut jo monta postikorttia/e-korttia. Lämmittää kyllä mieltä. :)

5 kommenttia:

 1. Hienosti ajatuksella koottu paketti.
  Ihania juttuja mukana.
  Mukava kuulla, että löytyy kohtalotovereita, ettei meikkaa :D

  VastaaPoista
 2. Hyvä kun paketti oli mieleinen. Kukan ohje löytyy ja voin lähettää sen sinulle :) Täytyyhän paria ajatella ja minusta on mukavaa lähetellä kaikkea pientä kivaa ilahduttamaan sinua. Ensi kuun pakettia kovasti jo kokoilen ja mietin mitä laittaisin :)
  Terveisin Sny:si 8

  VastaaPoista
 3. Todellinen löytö, SNY:si! Kauniisti koottu paketti ja välimuistamisia postitse, ihanaa. t. jonkun toisen pari

  VastaaPoista
 4. Joku kristallipallo parillasi ainakin on:)

  VastaaPoista