perjantai 17. lokakuuta 2014

Lokakuun SNY-paketti

Huh, kun on lomalla niin kiire, ettei ehdi edes paketista raportoimaan. Mutta tässäpä tulee infoa lokakuun iki-ihanasta SNY-paketista. :)

 Innokas apulaiseni oli heti mukana, kun toin paketin postista (taisi tytöllä olla mielessä edellisestä paketista löytyneet herkkuraksut).

 Mitä ihanuuksia paketista löytyikään! Ystäväni ei ollut osannut päättää, lähettääkö minulle sukka- vai lapaspaketin, sain siis molemmat! Voi namskis, mitkä värit. Ja mieskin sai osansa, neulon noista vihreistä langoista miehelle lapaset, sopivat hyvin uuden talvitakin sävyihin. Puikot tulevat enemmän kuin tarpeeseen, innokkaalla apurillani on paha tapa järsiä ja piilottaa puikkoja.Nämä puikot yritän piilottaa niin hyvin, ettei Miisa-neiti niitä hoksaa.
 Tuo paketista löytynyt käsivoide on jotain aivan taivaallista. Minun ihoni on hyvin tarkka siitä, mitä pintaansa huolii, ja tästä tuli kyllä lemppari heti kerrasta! Voisikohan ystävä paljastaa, mistä tätä voidetta saa? Imeytyy todella nopeasti ja tuoksu on syötävän suloinen.

Pian paketin saapumisen jälkeen sain vielä välimuistamisena ristikkolehtiä, sattuivatkin juuri sopivasti lomaviikolle, mukavaa iltapuuhaa! Aloitin jo sudokulehden täyttämisen, olen aivan totaalisen koukussa. Salainen ystäväni, ISO KIITOS JÄLLEEN KERRAN!!!!!!!

4 kommenttia:

 1. Kuvat ovat jälleen vinksin vonksin, oikaisen, kunhan ehdin taas istahtaa koneen äärelle. :)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa kun paketti pääsi perille ja miellytti sinua :) Se käsivoide on melkein paikallista tuotantoa ja sitä saa ainakin Riikka-Piikka Ky:tä. Miisa-neiti (suloinen) saa sitten ensikuun paketissa jotain kivaa :) Mukavaa lokakuun loppua ja alkavaa talvea. Sny:si 8 :)

  VastaaPoista
 3. Upea paketti! Ja mukava välimuistaminen.

  VastaaPoista
 4. Ihana paketti ja onpa hyvä, että Snysi pitää huolta myös aivojesi jumppaamisesta - ristikot ja sudokut ovat mitä parasta puuhaa siihen:)

  VastaaPoista